Indbrud i sommerhus i Gilleleje. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Indbrud i sommerhus i Gilleleje. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Indbrud i sommerhus:

Designerstol stjålet

Stjal smykker, kontanter og pas

Af
Jens Berg Thomsen

Tyven har formentlig kørt ind med sin bil, da der har været indbrud i et sommerhus på Jacobslystvej i Gilleleje.
Politiet skriver på døgnrapporten, at der er mærker efter dæk i græsplænen. På huset er der brudt et vindue op, og der er stjålet en designerstol af mærket Wegener, en skalstol, og en Wegener-lænestol. Der er også stålet smykker, kontanter og et pas, skriver politiet. Indbruddet er formentlig sket torsdag aften, oplyser politiet.

Publiceret 24 November 2017 11:15

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp