Meldinger om bilindbrud

Efterladte tasker i biler er populære blandt tyve

Af
Jens Berg Thomsen

Tøm bilen, før tyven gør det. Sådan lyder et gammelt råd, der nu viser sig at være aktuelt. Nordsjællands Politi har konstateret en del indbrud i biler på det seneste, og derfor bør man tømme bilen, når man forlader den.
“Af flere af anmeldelserne fremgår det, at de tasker, som er blevet stjålet enten stod på bilernes gulve eller sæder. Vi opfordrer derfor borgerne til at huske at tømme deres bil, når de forlader den og dermed nedsætte risikoen for indbrud og tyveri i bilerne,” skriver politiet på døgnrapporten.

Publiceret 19 November 2017 00:00

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl