Hvad skete der, da en gruppe mænd med baseballbat jagtede en mand hen over stationspladsen ved Helsinge Station? Politiet opfordrer vidner til at kontakte dem. Foto: Jens Berg Thomsen

Hvad skete der, da en gruppe mænd med baseballbat jagtede en mand hen over stationspladsen ved Helsinge Station? Politiet opfordrer vidner til at kontakte dem. Foto: Jens Berg Thomsen

Efterlyser vidner:

Mand blev jagtet med baseballbat og flygtede ind i bus

Nordsjællands Politi beder om hjælp til overfaldsforsøg i bandekonflikt i Helsinge

Af
Jens Berg Thomsen

Nordsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp i den verserende bandekonflikt i Helsinge. Den 5. april klokken 12.40 blev en mand jagtet af en gruppe, der var bevæbnet med baseballbat på stationspladsen ved Helsinge Station.
Manden løb ifølge politiet over Østergade og hen mod stationspladsen, hvor han slap ind i en bus. Samme aften stormede politiet en lejlighed i netop Østergade og anholdte fire personer.
Tre af personerne blev varetægtsfængslet for forsøg på grov vold i forbindelse med episoden på stationspladsen.
Politiet kalder overfaldet for værende af “særdeles grov karakter” i en pressemeddelelse, hvor de opfordrer vidner til at skrive til fch006@politi.dk eller ringe på telefon 114.
Siden den 3. april har der været indført visitationszone i Helsinge.

Publiceret 11 April 2017 11:00

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV