Hvad skete der, da en gruppe mænd med baseballbat jagtede en mand hen over stationspladsen ved Helsinge Station? Politiet opfordrer vidner til at kontakte dem. Foto: Jens Berg Thomsen

Hvad skete der, da en gruppe mænd med baseballbat jagtede en mand hen over stationspladsen ved Helsinge Station? Politiet opfordrer vidner til at kontakte dem. Foto: Jens Berg Thomsen

Efterlyser vidner:

Mand blev jagtet med baseballbat og flygtede ind i bus

Nordsjællands Politi beder om hjælp til overfaldsforsøg i bandekonflikt i Helsinge

Af
Jens Berg Thomsen

Nordsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp i den verserende bandekonflikt i Helsinge. Den 5. april klokken 12.40 blev en mand jagtet af en gruppe, der var bevæbnet med baseballbat på stationspladsen ved Helsinge Station.
Manden løb ifølge politiet over Østergade og hen mod stationspladsen, hvor han slap ind i en bus. Samme aften stormede politiet en lejlighed i netop Østergade og anholdte fire personer.
Tre af personerne blev varetægtsfængslet for forsøg på grov vold i forbindelse med episoden på stationspladsen.
Politiet kalder overfaldet for værende af “særdeles grov karakter” i en pressemeddelelse, hvor de opfordrer vidner til at skrive til fch006@politi.dk eller ringe på telefon 114.
Siden den 3. april har der været indført visitationszone i Helsinge.

Publiceret 11 April 2017 11:00

SENESTE TV

Flyfotograf udstiller og holder foredrag

Udstilling Lars Bygdemark er uden tvivl Sveriges bedste flyfotograf. I mere end 40 år har han fløjet over Sverige og taget billeder af et land med mange forskellige landskabstyper: Bølgende landbrugsarealer med marker og enge, som sammen danner stilfulde kludetæpper, maleriske småbyer og samfund. Slingrende kyststrækninger med tusindtal øer og skær.

Skove som strækker sig så langt, at man føler sig fortabt. I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger.

Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt: plovfurer efter en traktor eller industriens anlæg og miljømønstre. Lars Bygdemark blev valgt til ”Årets Naturfotograf 2004” af Sveriges Naturvårdsverk.

Nu kan disse fotos ses på udstillingen 'Sverige fra luften' i Kulturhavn Gilleleje. Lars Bygdemark dukker selv op og holder foredrag, hvor han kan opleves på trappen i biblioteket, tirsdag 20. november kl. 17, hvor han fortæller om sin teknik og viser lysbilleder. Der er gratis adgang.

CV

Møde i seniorkredsen

MØDE Det er Agabe Indiens arbejde, der er centrum for mødet i Helsinge Seniorkreds. Deltagerne får besøg af Gert Svendsen, som fortæller om Agabe Indiens arbejde og om ildsjælen Biskop Jacob, som efter som 12-årig at blive helbredt for en dødelig sygdom, besluttede at give sit liv helt og fuldt til Jesus og arbejde for børn og unge i Indien.

Til mødet, der foregår tirsdag 20. november kl. 19 kan man høre mere om et fantastisk arbejde blandt 6500 børn og unge, om arbejdet blandt gadebørn, og om hvordan Agape Indien uddanner mange unge mennesker til gavn for det indiske samfund.

Anni og Ege Rasmussen, som har besøgt Biskop Jacob og børnehjemmene, vil vise billeder derfra.

Der er naturligvis kaffe og kage, og det hele finder sted Rundinsvej 46 i Helsinge.

Der er gratis adgang. Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30336746) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21715694). Mødet er arrangeret af Helsinge Seniorkreds.

Næste møde er tirsdag 11. december kl. 17.30, hvor der er juleafslutning med spisning, lotteri og kaffebord. Birger Daniel Petersen taler over emnet: 'Jesus kom – Jesus kommer.'

CV