Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

100 gram for 6,95: Ny slikbutik åbner i Gribskov

En ny slikbutik slår dørene op - og de mener selv, de har Nordsjællands billigste slikÅBNING Vi kender det alle sammen. Blodsukkeret er lidt lav, og kroppen skriger nærmest efter lidt til den søde tand. Og nu behøver du ikke køre så langt for at tilfredsstille sukkertrangen.

En helt ny slikbutik åbner på mandag i Helsinge - lige midt i gågaden. Bag DanKiosken står to mænd på 20 og 23 år. Og ifølge den ene af indehaverne var det lidt tilfældigt, at de endte i Gribskov.

“Jeg har familie i Nordsjælland - og en dag var vi ude og køre en tur - endte her i Helsinge. Så gik vi en tur op gennem gågaden og så lokalerne her. Og de var egentlig perfekte til en lille, hyggelig kiosk,” siger Daniel Caus.

“Vi har haft en idé om at åbne en slikbutik i lang tid. Patrick (den anden ejer, red.) har erfaringen fra butiksbranchen, og jeg har læst på CBS. Og så har vi bare fulgt vores iværksættergen.”

Udover slik kommer butikken også til at have is, slush ice, frisklavede popcorn og meget andet. Men de to ejere mener selv, at butikken især skiller sig ud på ét punkt. Prisen.

“Vi mener selv, vi har Nordsjællands billigste bland-selv-slik. Det koster 6,95 for 100 gram,” siger Daniel Caus.

Slikbutikken ligger på Østergade 24 - og har fra på manden åbent fra 8-22.Publiceret: 19. Maj 2017 13:36
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt